Invest Build Media
Архитектура и Дизайн Бизнес и Инвестиции Имоти и строителство

Инфраструктурно решение: Нов паркинг с 48 места в Бургас

Общината на Бургас пое ангажимент да отговори на нуждите на жителите от района „Лазур“, свързани с липсата на паркоместа. В резултат на техните искания и след реконструкцията на улица „Демокрация“, беше разработен и изграден нов паркинг, който предоставя допълнителни възможности за паркиране.

Този нов паркинг се намира в общинска собственост, точно на кръстовището на улиците „Карлово“ и „Калофер“, зад сградата на ОУ „Пейо Яворов“. Той ще бъде включен в платената паркова зона на града и разполага с общо 48 паркоместа, включително 4 места, предназначени специално за хора с увреждания. Паркингът разполага с два входа и изхода, което улеснява достъпа до него.

В момента се работи по маркировката на паркинга, и се очаква той да бъде отворен за ползване в началото на следващата седмица. Информация за откриването му ще бъде публикувана на уебсайта на Общината.

Освен това, в близко бъдеще е планирано засаждане на млади дървета в района на паркинга. Това усилие има за цел да създаде сянка и да подобри околната среда, като предостави по-приятни условия за ползвателите на паркинга.

Вижте още

Изтича срокът за оферти за изграждането на системата за тол-такси

admin

Камарата на архитектите в България възрази срещу промените в ЗУТ

Най-скъпата марка в света е Apple

leni

Напишете коментар