Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Ангел Славчев: Повече така не може! Градският и между селски транспорт в София област са под всякаква критика

Десетилетия наред гледаме разрухата на България. Десетилетия наред голяма част от жителите на Софийска област нямат подсигурен градски и междуселски транспорт. Пътищата ни се ремонтират само предизборно, а няма община в Софийска област, която да не страда от разбити пътища, липса на канализация и водопровод и проблеми с електро захранването. Каза водачът на листата  за народни представители на „Възраждане“ в 26 МИР – София област Ангел Славчев.

Какви са решенията, които предлга „Възраждане“?

Транспорта в Софийска област е потънал в хаус и незачитане на нуждите на жителите. Поради липса на финансиране от общините и дофинансиране от държавата се стига до там, че има хора от по-малките населени места за които транспорт няма. Ние от „Възраждане“ твърдо стоим зад позицията, че всеки човек е важен и трябва да получи нужните условия, за да живее достойно. Като общински съветник в община Елин Пелин многократно предлагахме общината да създаде свое транспортно дружество и сама да организира транспорта на принципа всеки човек е важен. Това, което чувах от общинската управа е, че не можело да стане. Когато чуя някой да каже  „това не може да стане“, се амбицирам още повече да им покажа, че може. Дали корупцията е тази, която кара общини като Елин Пелин да дават транспорта си на фирми, които се подиграват с хората или липсата на управленски умения на други общини които изобщо нямат транспорт е тема която ние от „Възраждане“ ще повдигнем на национално ниво и решението е едно: Не можем да оставам нито един гражданин без транспорт до общинският център, не всичко се измерва в пари.

Ангел Славчев е най-активният общински съветник в община Елин Пелин. Има най-много внесени предложения в общинския съвет и на местните избори е втори по брой лични преференции. Славчев участва в три постоянни комисии  „Инвестиции, управление и разпореждане с общинско имущество“ , „ Контрол и мониторинг върху дейността на търговските дружества с общинско участие в капитала“, „Законност, сигурност, обществен ред, граждански права и транспорт“.

 

„Възраждане“ е с №12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Вижте още

Чадърите и шезлонгите на плаж ,,Силистар“ ще са до 5 лева

viktoria

Правителството ще кандидатства за заем по SURE на стойност 1 млрд. лв.

viktoria

Леките мерки от страна на Швеция срещу пандемията не успяха да подкрепят икономиката й

viktoria

Напишете коментар