Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Вижте как изглежда жилището на Кейт Мидълтън, продадено за 2 млн. британски лири

Преди да се омъжи за принц Уилям и животът ѝ да се превърне в истинска съвременна приказка, ежедневието на Кейт Мидълтън бе доста по-обикновено. Вярно е, че днес като херцогиня на Кеймбридж тя е част от кралския двор и пребивава в истински дворец – Кенсингтън, но допреди сватбата си през 2011 г. Мидълтън делеше 3-етажно жилище със сестра си Пипа, разположено в близост до река Темза на известната улица „Old Church“, намираща се в лондонския квартал Челси. И макар пресата в Обединеното кралство да определя дома като „скромен“, ние далеч не можем да сторим същото.

Имотът всъщност бе собственост на техните родители – Майкъл и Керъл Мидълтън, които през 2002 г. го закупиха за 780 хиляди британски лири, но през 2018 г. успяха да го продадат за близо 1.88 милиона, от които получиха малко под 1.5 млн.

Кейт живя там, до сватбата си с британския престолонаследник, а Пипа остана в него, докато не се премести в имението за 17 млн. лири в западната част на столицата, което дели със съпруга си Джеймс Матюс и сина им Артър.

Мястото е много просторно, а стилно обзаведените помещенията са облени в светлина. На първия етаж се намира гараж и двойно антре, по вътрешното стълбище се стига до уютна всекидневна с камина, приятна трапезария и широка кухня, която е оборудвана с всички необходими уреди. На третото ниво има три спални и две семпли, но стилни бани.

Вижте още

Едно от най-добрите кафенета в Лондон е българско

ivan

Пореден небостъргач може да щръкне в Младост 3

ivan

Главният архитект на София: Защитихме междублоковите пространства на София

ivan

Напишете коментар